Over ons

Over ons

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Th. (Theo) Sinke , voorzitter.
  • P.J. (Piet) de Meester, secretaris, penningmeester.
  • Jac. (Ko) Poppe, lid.

Theo Sinke heeft diverse functies gehad binnen de Rabobanken op Walcheren.

Theo Sinke

Bij de toenmalige Rabobank Veere als hoofd Bedrijven. Na de fusie met Rabobank Middelburg werkzaam als Relatiebeheerder agrarische bedrijven.

Verder actief betrokken bij PUM Netherlands Senior Experts in Den Haag en uitgezonden naar diverse ontwikkelingslanden voor kortlopende adviestrajecten waaronder Oeganda.

Sinds maart 2020 is Theo bestuurslid van huurdersvereniging L’ Escaut in Vlissingen. Eerder had hij bestuurlijke functies bij Kerk, Gemeenteraad en bij Kamer van Koophandel.

Piet de Meester werkte 4 jaar als arbeidsanalist bij scheepswerf De Schelde en daarna 14 jaar als vormingsleider bij een vormingsinstituut voor werkende jongeren.

Piet de Meester

In 1989 begon hij met z’n vrouw de Imkerij Poppendamme, een beroepsimkerij met daaraan verbonden een bezoekerscentrum. ‘Poppendamme’ was jarenlang een van de belangrijkste dagattracties in Zeeland.

Sinds 2014 heeft hij voor PUM Netherlands Senior Experts meer dan 20 bijenteeltprojecten gedaan in Oeganda.

Ook is Piet bestuurslid en praktijkopleider van de Imkersvereniging Walcheren.

181865c
Ko Poppe

Ko Poppe is in z’n professionele carrière werkzaam geweest in de milieuwereld (afvalstoffen).

Als deskundige op dit gebied heeft hij voor PUM Netherlands Senior Experts projecten gedaan in Pakistan, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Kosovo, Kameroen en Nepal.

Ko is voorzitter van de Stichting beheer BRL 2506, deze beheert certificatieschema’s en certificaatregisters van onder meer de BRL 2506 ten behoeve van de kwaliteitsborging van recyclinggranulaten.