Over ons

Over ons

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Th. (Theo) Sinke , voorzitter.
  • P.J. (Piet) de Meester, secretaris, penningmeester.
  • Jac. (Ko) Poppe, lid.

 

Theo Sinke heeft diverse functies gehad binnen de Rabobanken op Walcheren.

Theo Sinke

Bij de toenmalige Rabobank Veere als hoofd Bedrijven. Na de fusie met Rabobank Middelburg werkzaam als Relatiebeheerder agrarische bedrijven.

In de periode 2007-2010 lid van de Veerse Gemeenteraad voor GL/PvdA.

Van 2003 t/m 2009 lid dagelijks bestuur van de Zeeuwse Kamer van Koophandel.

Momenteel kerkelijk actief als diaken van de PKN Gemeente Serooskerke.

Verder actief betrokken bij PUM Netherlands Senior Experts in Den Haag en uitgezonden naar diverse ontwikkelingslanden voor kortlopende adviestrajecten waaronder Oeganda.

 

Piet de Meester werkte 4 jaar als arbeidsanalist bij scheepswerf De Schelde en daarna 14 jaar als vormingsleider bij een vormingsinstituut voor werkende jongeren.

Piet de Meester

In 1989 begon hij met z’n vrouw de Imkerij Poppendamme, een beroepsimkerij met daaraan verbonden een bezoekerscentrum. ‘Poppendamme’ was jarenlang een van de belangrijkste dagattracties in Zeeland.

Na de overdracht van het bedrijf aan z’n zoon, nemen de bijen nog altijd een belangrijke plaats in zijn leven als bestuurlid van de Walcherse Bijenvereniging, praktijkbegeleider van de beginnerscursus Bijenteelt en als bijenexpert bij PUM Netherlands Senior Experts.

 

181865c
Ko Poppe

Ko Poppe is in z’n professionele carrière werkzaam geweest in de milieuwereld (afvalstoffen).

Als deskundige op dit gebied heeft hij voor PUM Netherlands Senior Experts projecten gedaan in Pakistan, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Kosovo, Kameroen en Nepal.
Momenteel is hij voorzitter van de Stichting beheer BRL2506 die de kwaliteitsnorm beheert van recyclinggranulaat. Ook is hij Ambassadeur voor Zeeland Cruise Port, ter promotie van Zee- en Riviercruises naar de Provincie Zeeland.