Over ons

Over ons

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Th. (Theo) Sinke , voorzitter.
  • P.J. (Piet) de Meester, secretaris, penningmeester.
  • A. (Arno) Nieuwenhuize, lid.

Theo Sinke heeft diverse functies gehad binnen de Rabobanken op Walcheren.

Theo Sinke

Bij de toenmalige Rabobank Veere als hoofd Bedrijven. Na de fusie met Rabobank Middelburg werkzaam als Relatiebeheerder agrarische bedrijven.

Verder actief betrokken bij PUM Netherlands Senior Experts in Den Haag en uitgezonden naar diverse ontwikkelingslanden voor kortlopende adviestrajecten waaronder Oeganda.

Sinds maart 2020 is Theo bestuurslid van huurdersvereniging L’ Escaut in Vlissingen. Eerder had hij bestuurlijke functies bij Kerk, Gemeenteraad en bij Kamer van Koophandel.

Piet de Meester werkte 4 jaar als arbeidsanalist bij scheepswerf De Schelde en daarna 14 jaar als vormingsleider bij een vormingsinstituut voor werkende jongeren.

Piet de Meester

In 1989 begon hij met z’n vrouw de Imkerij Poppendamme, een beroepsimkerij met daaraan verbonden een bezoekerscentrum. ‘Poppendamme’ was jarenlang een van de belangrijkste dagattracties in Zeeland.

Sinds 2014 heeft hij voor PUM Netherlands Senior Experts meer dan 20 bijenteeltprojecten gedaan in Oeganda.

Ook is Piet bestuurslid en praktijkopleider van de Imkersvereniging Walcheren.

Arno Nieuwenhuize

Arno Nieuwenhuize is na zijn opleiding tot docent wiskunde in 1998 bij Rijkswaterstaat in dienst gekomen, en heeft de afgelopen vijfentwintig jaar een aantal functies bekleed op het gebied van de interne bedrijfsvoering.

Bevriend zijnde met de zoons van Piet de Meester, heeft Arno veel tijd doorgebracht bij Imkerij Poppendamme. Daar kreeg hij van tijd tot tijd van Piet het nodige mee over het werk van de stichting dat hij altijd met bovengemiddelde interesse heeft gevolgd.