Recente ontwikkelingen – December 2017

De stichting is gestart met een lease project in samenwerking met de coƶperatie Gulu Natural Honey en de Diima Parish Park Site Association. Bijenhouders die de opleiding hebben afgerond worden gelegenheid gesteld om moderne bijenkasten (Kenyan Top Bar Hives) en gereedschap/kleding te leasen.

Bijenhouders die op een meer bedrijfsmatige willen werken, moeten ervaren dat je als ondernemer eerst moet investeren voordat er iets verdiend kan worden. Geld om apparatuur en gereedschap te kopen, heeft bijna niemand in ons werkgebied.

Het lease project verschaft de middelen om goede kasten en uitrusting aan te schaffen en de bijenhouders lossen de lening in 2 jaar af door honing in te leveren.

Zie voor meer informatie de pagina over ons Lease Project

Posted on