Recente ontwikkelingen: Maart 2021

Bees, Trees and 1000 Families

Het is gelukt!!!!!

We hebben de AFAS Foundation bereid gevonden om ons ‘Bees, Trees and 1000 Families’ programma te sponsoren en wel voor de volle 100%. De doelstelling is om van 1000 families het gezinsinkomen te verdubbelen.

Daarnaast worden er bloeiende bomen en stuiken aangeplant om de biodiversiteit te verbeteren en bodemerosie tegen te gaan. Training van trainers, en de bijenhouders voorzien van beschermende kleding en gereedschap, zijn weer belangrijke pijlers van het programma.

De volgende organisaties doen mee, met erachter het aantal families. De eerste drie worden door vrouwen geleid.

Apiary Support Eastern Uganda Busia – 200

Lisa Honey Mayuge – 100

Prime Honey Lira – 100

Honey Pride Arua – 200

Forest Fruit Foods Bushenyi – 200

Gukwatamanzi Farmers Co-operative soc. Masindi – 200

Met deze 6 organisaties worden afzonderlijke overeenkomsten afgesloten waarin de rechten en plichten worden beschreven. We verwachten de trainingen pas dit najaar te kunnen geven

We willen de AFAS Foundation namens de 1000 families ontzettend bedanken voor het vertrouwen in onze stichting. Dit project is 3 keer groter dan het grootste project dat we tot nu toe in Oeganda hebben uitgevoerd en AFAS durft het aan om met ons in zee te gaan.

Dit moet het resultaat worden. Gelukkige gezinnen waarvan de kinderen naar school kunnen.

 

Posted on